нашите услуги

Вашият партньор в 3D визуализирането в изчертаването във вземането на размери в дигиталната паспортизиция

fomonic-camera

3D Сканиране

Работейки с последен модел технология за сканиране, ние можем да заснемем Вашия обект с точност до 99%. Това позволява вземане на размери лесно и без допълнителни посещения на обекта. Бързината, с която можем да знасненем един обект е друго удобство, което Formonic предлага – 100 кв.м. могат да бъдат сакнирани в рамките на 60 минути.

Архитектурен План

След сканиране на обекта, по желние на клиента можем да изготвим чертеж на база на съответния 3D скан. Имайки предвид множеството грешки, които се допускат при ръчно измерване, ние предлагаме изчертаване с точност до 99%. 

3D визуализция с тагове

След сканиране на обекта, Вие получавате линк, където може да се разходите, измерите и проследите евентуалните промени. С цел напълно да Ви улесним, нашите специалисти могат да поставят обозначения (тагове) на местата, където има нужда от пояснение или уточнение.

Вземане на мерки

Най-важната част от едно сканиране е точността. Ние гарантиране до 99% точност при измерване на всеки един обект. Какво Ви дава това – дизайнери, майстор и мебелисти могат да предоставят оферта без допълнителни огледи и посещения – единствено трябва да им изпратите линка към Вашия обект.

видео и снимки с висока резолюция

На база на нашия скан, ние можем да направим видео разходка на Вашия обект, която може да качите в социалните мрежи или на Вашия уебсайт. Също така можем да ви предоставим и снимков материал за Вашите обяви или лично ползване.

дигитален паспорт

Създаваме документ с пълна информация за Вашия обект. Обща информация, архитектурен план, снимки, видео и 3D визуализации. Също има възможност да сканираме обекта Ви на определени етапи от  ремонтна или строителството.  Таkа Вие можете ясно да проследите целия процес. Правим списък на вложените материали и техните цени и прилагаме снимки от строителните дейности. Това също може да се прилага при нанасяне и изнасяне на наематели. Така Вие получавате документ с пълната информация и история на Вашия имот и можете още по-лесно и бързо да го отдадете под наем или продадете.

експорт на 3D модел

Ние предоставяме бърза и лесна интеграция на модела с други програми като Maya, ReCap, Rhino, AutoCAD, 3D Studio Max, Meshlab и много други. Така ще можете да използвате модела за 3D визуализации и други.

Интеграция с google street view

Чрез тази функционалност, хора които търсят Вашия магазин или офис в Google ще могат да се разходят директно вътре в него. Това е добър метод да привлечете още повече клиенти към Вашия бизнес.

хостинг на проекти

След сканиране Вашия проект ще бъде качен на облечен сървър и достъпен чрез линк към него. Така всеки, който има достъп до този линк ще може да направи оглед на Вашия имот от всяко едно кътче на земята. Накрая, но не на последно място, преоктът на Вашия имот ще бъде винаги достъпен, когато Ви потрябва, без риск той да бъде загубен или случайно изтрит.