3D визуализации и продуктов рендър

Вашият партньор в 3D визуализирането в изчертаването в обработката

идентифициране на желани параметри и събиране на информация

Изискваме определени видове информация, за да предоставим възможно най-доброто представяне на вашия проект в 3D. Ние ще работим с Вас, за да гарантираме, че разполагаме с всичко необходимо, за да можем ефективно да визуализираме вашия проект. Колкото повече информация можете да споделите по-добре, от DWG до PDF до 3D модели, всичко помага.

Изграждане на първоначален 3D модел

След като разполагаме с всички необходими данни, ние ще изградим в 3D цялата предоставена информация, след което ще предоставим сива „глина“ за оглед на камерата, съгласуване и обратна връзка. Обикновено ще ви предоставим 2-3 изгледа на камерата, като фона и материалите около модела на този етап не са от значение.

добавяне на материали и обекти към модела

След като материалите и покритията са приложени към модела, следва да предоставим изображения за одобрение и обратна връзка. Също така ще започнем да работим по осветлението и настроението, за да представим най-добре финалното усещане на изображенията на Вашите проекти. Това са първите основни ревизии на изображението.

срещаме вашата желания за промени

На този етап правим корекции по моделите в зависимост от Вашите предпочитания. В зависимост от размера на промените (над 40% от материали или обекти), може да настъпи забавяне на поръчката.

Финални штрихи

След като изображението е преминало през ревизии и е одобрен финален вариант, ние ще пуснем изображенията за обработка към нашата ферма. Това може да отнеме от 1 до 3 дни в зависимост от сложността и техническите детайли на сцената. Ние също така подобряваме сцените във Photoshop, за да добавим финалните щрихи към вашите реалистични рендъри.

част от нашето 3D портфолио

Искате да видите още от нашето портфолио и да обсадите условия?