строителни фирми и Инвеститори

Желате да спестите време спестите пари повишите качеството

Желаете да

Нека направим проследяването на строителния процес бърз и лесен процес и то от всяка точка на света.

За инвеститори

Formonic Ви дава възможността да следите всички аспекти на строителния процес от разстояние.  С цел да  осъществявате безупречен Project Management, вече не е необходимо да посещавате строителната площадка и да губите ценно време от  пътуване и инвестироски контрол на място.

С нас това вече може да се случва от комфорта на Вашия офис.

За строители

Използвайки услугите ни, Вие получавате дигитална история на вашия обект, от която можете да експортирате размери и да видите ясно използваните материали при строителството. Така винаги може да проследите процесите дори и със задна дата.

Добре дошли в бъдещето!

Дигитализация на СТРОИТЕЛЕН ПРОЦЕС

Строителният терен е мястото, където всичко се променя динамично и ежедневно. Ние ще Ви предложим интервал от време, в което да посещаваме обекта и да правим регулярни заснемания. По този начин имате история на строителният процес и можете лесно и бързо да проследявате прогреса. Едновремнно с това, можете много по-бързо да изчислявате площи и обеми с нашата опция за измерване.

СЪЗДАВАНЕ НА ДИГИТАЛЕН ПАСПОРТ

С помощта на нашите решения, на Вашият строителен обект може да бъде направен дигитален паспорт. Имайки цялостен архив и дигитална документация на всички дейности извършени на обекта, Вие можете да направите бързи реконструкции, продажби и дори искове към застрахователи при щети върху вашата недвижима собственост.

0 %
от експерите са съгласни, че дигиталното заснемане е бъдещето в строителството и архитектурата
0 %
от експертите са на мнение, че дигиталните разходките са най- добрият вариант за комуникиране на идеи и предложения
0 %
от използвалите технологията смятат, че 3D сканирането на обекта е подобрило комуникацията между отделите строителни звена
0 %
по- бързо вземане на мерки

Все още не ни вярвате? Нека да Ви убедим лично в нашите способности.