ИНДИВИДУАЛНИ КЛИЕНТИ

Желате да наемете отдaдете под наем купите продадете имот

Желаете да

имот

Нека оставим губенето на време там, където му е мястото - в миналия век.

Търсите имот за покупка и наем?

Formonic Ви дава възможност да направите своя избор по един нов и иновативен начин. Благодарение на нашите ултра реалистични 3D визуализации, Вие можете да направите оглед на търсения от Вас имот изцяло дигитално и за минути. Без нужда от излишни срещи и уговорки, без повече огледи на имоти, които не представляват интерес за Вас. 

Освен виртуални огледи, ние предлагаме и много повече. Ето как може да сме Ви полезни при всяка стъпка от избора на имот до Вашето нанасяне в него:

1. Избор и огледи на имоти

Ние ще ви помогнем  бързо и лесно да намерите желания от вас обект. Ние не сме брокер, затова нашите предложения са безпристрастни и изцяло индивидуални, съобразени единствено с Вашите желания. 

След като харесате определен имот, ще имате опцията да направите своите огледи изцяло дигитално. Нашата 3D технология позволява да изживеете огледа почти като реален. И ако това не Ви е достатъчно, имаме възможност да Ви предложим и супер реалистчна VR разходка. 

Запазате реалния оглед единствено само за Вашето крайно решение.

2. финансиране на покупка

Търсите финансиране за закупуването на имот? Ние можем да Ви помогнем в търсенето на изгодни оферти за ипотечни и потребителски кредити. А освен това с помощта на нашите кредитни коснултанти можем да Ви предложим и още по-специални оферти. 

Пестенето на време с Formonic означава и пестене на пари.

3. интериорен дизайн

След като вече сме сканирали Вашия имот можем да изготвим прецизен архитектурен план с 99% точност. С него, всеки интериорен дизайнер може да започне работа по обекта веднага, без да губи излишно време в огледи на имота и взимане на мерки. 

Като следваща стъпка, можете да се възползвате и от услугата ни за бързо и лесно намиране на точния партньор за Вашия интериорен дизайн.  

4. строително-ремонтни дейности

Вашият строителен обект се намира далеч от Вас или просто нямате достатъчно време, за да го надзиравате често. С нaшите услуги имате възможност периодично да заснемаме напредъка по всякакви строително-ремотни дейности и така да осъществявате дигителен надзор.

В допълнение, ние от Formonic можем да сме на разположение в избора на строителни фирми и работници.

5. обзавеждаване

С възможността за взимане на размери с 99% точност, обзавеждането вече става бързо, лесно и приятно.

Ние от Formonic предлагаме услуга за избор на фирма за  мебели по поръчка на промоционални условия.

6. дигитална паспортизация

След като финилизирате Вашия проект, Formonic  може да изготви дигитален паспорт на Вашия имот, включващ описание на обекта, снимки, видео, 3D скан и друга важна информация. Така, когато решите, че искате да продадете своя имот или да го отдадете под наем, може да започнете процеса веднага.

За повече информация относно паспортизацията на имот вижте съседната секция  „Притежавате имот и желаете да го продадете или отдадете под наем

Притежавате имот и желаете да го продадете или отдадете под наем?

Попаднахте на правилното място! Забравете за десетките огледи с потенциални купувачи/наематели. Запазете Вашето ценно време единствено за огледа с настина потенциален клиент. Създайте дигитален паспорт на имота и оставете той да работи вместо вас. 

А ето какви са отделните услуги и стъпки, за да изготвите своя дигитален имотен паспорт:

fomonic-camera

1. заснемане на имота

Процесът на дигитална паспортизация започва със заснемане и сканиране на обекта

2. Заснемане на видео

След сканирането на обекта към него може да бъде заснето и 4К видео. Нашите дигитални дизайнери могат да превърнат всяко видео в уникална визитна картичка на Вашия имот. 

3. Създаване на интерактивна 3D Визуализация

До 1 ден след заснемането, Вие ще притежавате уникален дигителен оглед на обекта. Тази 3D визуализация ще бъде съхранявана на отделен облачен сървър и ще бъде на разположение 24/7 за всеки потенциален клиент. От Вас се изискват единствено 2 неща:  да публикувате или споделите линк-а към този 3D оглед на медия по Ваше желание. По този начин сте спестили време, усилия и средства, с които сега разполагате.

4. 3d Модел и АРХИТЕКТурен план

До няколко дни след заснемането на имота, ще изготвим за Вас прецизен 3D модел и архитектурен план. С тях всеки купувач или наемeтел, който желае да промени интериорния дизайн или да извърши частичен ремонт, ще може да започне с подготовката и планирането още преди да обитава имота.

5. Дигитален паспорт

В края на процеса, по Ваше желание, Formonic може да изготви дигитален паспорт на обекта. Той представлява дигитална папка, където се съдържат проекти, линк към интерактивна 3D визуализация,  видео и снимки на обекта, 3D Model и архитектурен план.  Дигиталният паспорт включва и всякаква допълнителна информация за обекта като кадастрални схеми, копие от нотариален акт и други.

За да разгледате примерен дигитален имотен паспорт кликнете на бутона отдолу. 

Все още не ни вярвате? Нека да Ви убедим лично в нашите способности.