ОФИСИ, ТЪРГОВСКИ И ИНДУСТРИАЛНИ обекти

Желаете да съкратите времето до отдаване увеличите запълняемостта намалите разходите изградите иновативен имидж

Желаете да

С нашите услуги всичко това е възможно

увеличете възвращемостта върху своите активи

Нашите услуги Ви позволяват да визуализирате всеки обект и неговата инфраструктурата по начин, както никога до сега. С помощта на интерактивни 3D визуализации, модели и архитектурни планове, Вашето пространство може да бъде представено много по-подробно и за всички потенциални клиенти. Ние Ви предлагаме реалистични огледи, без огледи на място. 

Този метод спестява време и пари, а доволните клиенти увеличават възвращаемостта върху Вашата инвестиция.

ГЪВКАВОСТТА ВЕЧЕ НЕ Е ЕКСТРА, А РЕАЛНОСТ

Оставете ръчните измервания в миналато.  Вече имате възможност да вземате размери с 99% точност изцяло дигитално. А с опцията за експорт на архитектурни планови и 3D модели, Вашите клиенти ще могат да конфигурират своите бъдещи офис пространства, търговски площи или индустриални помещения лесно, бързо и изцяло дигитално. 

връщане на обурудване е част от миналото

Модернизирането и реконструкцията на конкретни секции вече става спрямо Вашето оборудване, а не обратно.  Чрез т. нар виртуална фабрична схема (VFL), може да измервате точното разстояние между различни обекти и така да подредите по оптимален начин Вашето пространство. Елиминирайте завинаги сблъсъците с оборудване или невъзможността те да бъдат инсталирани поради неточни планове или измервания. 

С нашите технологии за пространствено сканиране и възможност за импортирането им в в CAD / BIM софтуер, проблемите с иснталираните на обурудване могат бъдат решени веднъж и завинаги. При това евтино и бързо. 

Проектирайте умно и бързо

Неточните и бавни ръчни измервания вече могат да бъдат избегнати. Сега имате възможност да вземате размери с 99% точност и да проектирате всички обекти изцяло дигитално. След сканирането имате удобството да прехвърлите 3D точки от визуализатора или OBJ файловете директно в BIM софтуер.

С помощта на технологиите, които предлагаме,  гъвкавостта започва още с проектирането на имота. 

инструкции и обучения
без инструкции и обучения

Да това е възможно. С нашите ултра реалистични дигитални сканове и интерактивни 3D огледи, може да провеждате изцяло дигитални обучения на своя персонал. С дигитални тагове, вие може да предоставяте подробни описания на всеки един обект, място или съоръжение. Организация и ориентация в магазини, инвентаризация, инструкции за поддръжка на инфраструктура и обекти, евакуационни и противопожарни схеми. Всичко това може да се случи без да ангажирате други хора и пестейки хиляди страници излишна документация.

0 %
от нашите клиенти имат ръст в своите приходи
0 %
средно по-малко време до сключване на сделка
0 %
от сделките се сключват без реален оглед

Някой от нашите проекти

Все още не ни вярвате? Нека да Ви убедим лично в нашите способности.