Имате въпрос?

Намерете отговорa тук

3D Сканиране

Ориентировъчно за 100 кв.м апартамент е необходим около един час. Стъпала, много огледала и чупки удължават процеса.

Молим да подредите обекта и да приберете всичко ненужно. Всичко което виждате Вие ще го види и камерата! След заснемане няма да имате възможност да махнете предмет от сцената. Лични вещи като семейни снимки и други е добре да бъдат прибрани, ако не искате да бъдат заснети.

Изпратения от нас линк може да споделите с всеки един пост или публикация, подобно на YouTube видео. За сайтове това става с embedding.

Да, разбира се! Единственото необходимо условие е да няма пряк зрителен контакт с камерата. Ако бъде заснет, в последствие не може да бъде изтрит от сцената.

Всички модерни браузъри поддържат WebGL (стандарта за 3D материал онлайн). 3D моделите на Вашите обекти може да ги видите през всеки един компютър, таблет или смартфон, стига да поддържат WebGL.

Да, разбира се. Срещу допълнително заплащане можем да ви предоставим OBJ файл, като към него ще получите и текстурите (MTL файл). OBJ файлът може да бъде отворен от почти всеки един 3D софтуер – 3D Studio Max, Maya, Blender, Revit, AutoCAD ( без LT версията). Моделите могат да се използват и в SketchUp, но ви трябва допълнителен plugin за да ги отворите.

Камерата не може да заснеме директно над нея или под нея. Също така черното петно по камерата покрива и краката на статива. Черни зони в “dollhouse” модела се получават в зони невидими и за човек. Това са стени зад диван или табуретка, колона в средата на помещението и други подобни.

Първите два месеца са безплатни. След това има малка месечна такса, която при желание от клиента, може да бъде предплатена и за цяла година, като така ще получи и допълнителна отстъпка(12 месеца за цената на 10). Ако си прекратите услугата файлът Ви ще бъде запазен и архивиран и при подновяване на абонамента ще Ви изпратим нов линк до Вашия 3D скан.

Да, стига да има място за статив и от центъра на помещението да има радиус от поне 50см.

Принципно да, но качеството на скановете ще зависи от няколко фактора. Ако желаете заснемане на открито най-добре се свържете с нас и изпратете няколко снимки на мястото.

Все още имате въпросИ?